Карта на Сайта

Облекчава болката в ставите

Litozin

Litozin

ЛитоЗин представлява стандартизиран прах от шипки, получен от семената и обвивките на плодовете от вида Rosa canina. Продуктът намалява значително симптомите на остеоартроза и може да се приема продължително без нежелани странични ефекти.

 

Действие:

 

ЛитоЗин намалява възпалението на ставите, подобрява подвижността и облекчава симптомите на остеоартроза. Терапията със стандартизирания прах от шипки води до значително намаляване на приема на обезболяващи

средства, има продължителен ефект на действие и няма нежелани странични ефекти. ЛитоЗин е 100% естествен продукт и може да се приема като добавка или дори като алтернатива на стандартните медикаментозни терапии при пациенти с остеоартроза. Механизмът на противовъзпалително действие на ЛитоЗин е различен от този на другите противовъзпалителни средства (аспирин) и поради тази причина, дори и при продължителен прием, не се наблюдават стомашно-чревниоплаквания.

ЛитоЗин е напълно безвреден и може да се приема едновременно с други лекарствени средства.

ЛитоЗин притежава патент за приложение при лечение на ревматични заболявания.

Продуктът е патентован в Северна Америка и в Европа.

 

Индикации:

ЛитоЗин се препоръчва за облекчаване на:

  • болка
  • скованост
  • възпаление
  • други ставни оплаквания при пациенти с артрит

Състав:

ЛитоЗин е 100% естествен продукт, съдържащ екстракт от семената и обвивката на плодове от дива шипка от вида Rosa canina. Активната съставка в ЛитоЗин се нарича GOPO®.

 

Дозировка:

  • През първите 3-4 седмици: 4-5 капсули два пъти дневно.
  • Поддържаща доза: 2-3 капсули два пъти дневно.
x