Карта на Сайта
Може ли да приемам магнезий постоянно? Кога трябва да приемам магнезий? Защо е необходим прием на Магнезиум Диаспорал при бременност и по време на кърмене? Магнезий, Mагнезиум диаспорал, Недостиг магнезий, Бременност

Често задавани въпроси

Мога ли да прилагам Vaxol, ако съм бременна? Не са известни странични ефекти при употреба на Vaxol от бременни или кърмещи жени. Въпреки това преди приложение се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт.
Защо да прилагам Vaxol? Спреят Vaxol, съдържащ масло от маслина, представлява лесен и ефективен метод за омекотяване и отстраняване по естествен начин на натрупаната ушна кал, както и намаляване на нуждата от промивки и тяхното улесняване, в случай на нужда.  Може редовно да прилагате Vaxol, за да поддържате ушите ...
С какво е различен Vaxol? Приложението на масло от маслина обикновено е трудно, защото не е възможно да се прецени точно колко количество е нужно. При приложение на Vaxol може да сте сигурни, че приложената доза масло от маслина е точно, колкото е необходимо.
Ще улесни ли Vaxol промивките? Практикуващите лекари и медицински сестри препоръчват на пациентите си да прилагат масло от маслина, за да омекотят и отстранят натрупаната ушна кал и с цел да намалят нуждата от промивки. Прилагайки Vaxol, промивките на уши стават по-ефективни и по-малко агресивни.
Ще подобри ли Vaxol слуха ми? Своевременното почистване на ушната кал значително подобрява слуха и баланса. В някои случаи все пак може да се наложи промиване на ушите, но въпреки това употребата на Vaxol прави промивката много по-ефективна.
На какъв принцип действа Vaxol? Спреят Vaxol с масло от маслина притежава уникална система за дозиране, позволяваща впръскване на точно определена доза във външната част на ухото. Благодарение на тази система се прилага точно определена доза без риск от разливане и нежелани следи.

x